Saskia Somers is online. Over deze zin moet ik even nadenken. Als ik het goed begrijp dan is er vanaf nu dus een online versie van mij, die altijd online is, en een offline versie, namelijk gewoon ik.

 

Een mix van genen en html codes

Offline ben ik een mix van genen van mijn ouders en heb ik, in combinatie met levenservaring, een karakter gekregen. Daar heb ik niet perse bewust over nagedacht, ik ben gewoon zo geworden. Offline heb ik ook altijd dezelfde vorm. Het kan soms een paar kilo verschillen maar de basis blijft hetzelfde. Daarbij ben ik offline niet altijd beschikbaar want zelfs ik moet weleens slapen.

Online is het een heel ander verhaal. De uitstraling van mijn website is niet een toevallige mix van html codes. Nee daar is over nagedacht. De perfecte match tussen de html codes heeft de beste online versie van mij gemaakt. Ik ben zelfs in staat om vliegensvlug van vorm te veranderen. Ik dij uit tot fullscreen, ik krimp in zodat je me goed ziet op je tablet en ik word lang en slank op je mobiel. Daarbij kun je me altijd bezoeken.

De perfecte html versie

Deze perfecte match van html codes heb ik uiteraard niet zelf bedacht. Ik ben helemaal ontworpen door Digital Chemix. Zonder Digital Chemix zou de online versie van mij niet bestaan. Online heb ik niet de tijd om op te groeien. Nee, dat heb ik offline al gedaan. Daarom ben ik super trots op deze perfecte html versie van mezelf.

 

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *