Als digitale vertegenwoordiger kan ik als geen ander vertellen over de diensten of producten van je bedrijf. Ik ga dag en nacht langs bij bestaande of potentiële klanten. Daarbij laat ik ook zien dat jij een expert bent binnen jouw vakgebied. Ik zorg voor meer naamsbekendheid, een hogere conversie en meer bezoekers op je website.

 

Mevrouw blog

Mijn naam is Blog, mevrouw Blog.
Jij wilt mij toch ook als vertegenwoordiger?

Een zakelijke blog vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf. Door op een persoonlijke en vlotte manier te communiceren, geef je een bedrijf een gezicht. Als klanten je vaker zien zullen ze je ook eerder herkennen en aan je denken.


Ik ben het ecosysteem van je website

Een goed ingerichte blog is eigenlijk een goed functionerend ecosysteem. Met een sterke blog draag je ten eerste je boodschap uit. Ten tweede ben je direct vindbaar op specifieke en/of aanvullende onderwerpen via zoekmachines. Dit heeft een langdurig positief effect op de bezoekersaantallen. Ten derde is dezelfde blog een reden om op social media onder de aandacht te komen. Ten slotte stuur je vanaf social media ook geïnteresseerde mensen naar je website. Met goed ingerichte conversiedoelen is het ecosysteem compleet.

 

Blog ecosysteem

Ik wil ook een blog als vertegenwoordiger

Dat kan ik voor je regelen. Mijn naam is Saskia Somers en ik maak voor ieder bedrijf een blog op maat. Ik heb mij gespecialiseerd in het bedenken van een effectieve blog strategie en het schrijven van blogs. Met een frisse blik van buitenaf kan ik je boodschap boetseren in een blog die jouw doelgroep aanspreekt. Neem contact met mij op om te bespreken hoe we het maximale uit jouw blog kunnen halen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *